DÜZEN GASTROENTEROLOJİ ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR!
DÜZEN GASTROENTEROLOJİ ÇALIŞTAYI BAŞLIYOR!

14 Ekim 2017 Cumartesi günü yapılacak toplantımızda salonumuzda kısıtlı sayıda katılımcı ağırlayabileceğimiz için katılımcı sayısı 15 ile kısıtlanmıştır.

Ancak toplantıyı canlı yayın ile izleme imkanı sağlanacaktır. Canlı yayın linki sizlere ayrıca duyurulacağı gibi internet sitemizde de yer alacaktır. Toplantımıza katılmayı arzu ederseniz ivedilikle cevap vermenizi rica ederiz.

Program için tıklayınız.

İletişim: dislab@duzen.com.tr, tutku@duzen.com.tr

Gastroenteroloji Çalıştayı
AMAÇ: Katılımcılara, gastrointestinal (GE) sistem odaklı olarak, konunun uzmanlarına iletmek üzere tanı, takip ve belirleyici testler hakkında bilgilendirme yapılması.
KAPSAM GE alanındaki klinisyenlerin laboratuvardan ne beklediğini ortaya koyarak, klinik laboratuvarlar açısından sindirim sisteminde fizyoloji, immün sistem ve floraya dayalı yön gösterici testlerin tanımlanması.
ÇALIŞTAYDAN ALINMASI BEKLENENLER Gastroenteroloji alanındaki güncel tanı, takip ve belirleyici laboratuvar testlerinin uygulamadaki yerinin bilinmesi.

Görsel, “Ankara Kurumsal Hizmetler Birim Teknik Sorumlumuzun 11 yaşındaki oğlunun (İhsan Yağız Şahin) gastrointestinal sistemi tanımlamasıdır.”

Her hakkı saklıdır © DÜZEN SAĞLIK GRUBU POLİKLİNİĞİ
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mah. 2400 Cad. No: 2 Çayyolu-Çankaya/ANKARA Tel: (0312) 240 02 22 Faks: (0312) 240 07 72